Over ons

Bliksem! See the difference is úw partner voor het visueel laten communiceren van uw (bedrijfs)naam/logo: Voor (full color) stickers en autobelettering, gevels en reclameborden kunt u bij ons terecht.

Ook voor vlaggen, spandoeken, peesdoeken, presentatiematerialen, kleding, werkschoenen, pbm’s en drukwerk bent u bij ons van harte welkom. Van ontwerp tot eindproduct.

Door gebruik te maken van een heatpress en een professionele borduurmachine kunnen we zowel beroepskleding als promotie kleding voorzien van logo’s en teksten. Om het geheel compleet te maken verzorgen we voor alle arbeidssegmenten ook de persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen.

Voor het graveren en wanneer mogelijk snijden van hout, kunststof, papier, glaswerk en leer maken we gebruik van onze laser-graveermachine.
Met een formaat van 400x300 mm én een rondgraveerinrichting kunnen we veel producten permanent voorzien van een logo of tekst.
Een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en give-aways kunnen wij leveren met of zonder logo

U kunt bij ons terecht voor:

    Uitvoering autobelettering
    Bedrukken & borduren van beroeps- en promotionele kleding
    Graveren en snijden van diverse materialen
    Montage- en plakopdrachten
    Grafisch advies en/of ondersteuning
    Relatiegeschenken en give-aways


In beide vestigingen wordt geproduceerd en hebben we een assortiment aan kleding, showmodellen en productvoorbeelden die we kunnen leveren. Kortom: wilt u uw logo en bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u over de juiste producten beschikt!

Daarnaast komen we ook graag bij u langs zodat we meteen op de juiste plek de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bliksem! See the difference

We ♥ your logo!

© 2016 - 2019 Bliksem! onder licentie van SEDU Internet